Welkom in onze Chambres d'hotes "Le Vieux Boulanger" in Saint Priest la Roche.
  Le Vieux Boulanger Panoramafoto Panoramafoto Panoramafoto Panoramafoto
Service
opvulling opvulling
Panoramafoto

Onze Chambre d'hotes beschikt over de volgende extra service.

Table d'Hotes
Als gast kunt je iedere avond aanschuiven aan onze table d'hotes. Wij serveren een heerlijk 4-gangenmenu bereidt met mooie eerlijke Franse producten en kruiden uit eigen tuin.

Doorreis arrangement
Bij 1 overnachting bieden wij de kamers alleen aan in combinatie met ons doorreisarrangement.
Ons speciale doorreisarrangement bestaat uit een overnachting met ontbijt, welkom-aperitief en een 4 gangen diner inclusief drankjes voor 2 personen.
We sluiten de avond af met koffie en thee. De volgende ochtend staat het ontbijt klaar op het tijdstip dat u wenst. Daarna kunt u weer fris aan de vervolgreis beginnen.
De prijs voor dit all-inclusief arrangement voor 2 personen bedraagt € 130,00 (met gedeeeld sanitair) of € 135,00 (met eigen sanitair).
In de nabije omgeving zijn geen restaurants. De dichtsbijzijnde stad is Roanne en is ca. 25 minuten rijden.

Culinaire vakantie
Ook de culinaire vakanties zijn een mooie beleving om met de Franse keuken in aanraking te komen. Een paar dagen of zelfs een week lang genieten van wat Frankrijk te bieden heeft op gastronomisch gebied. Naar de markt gaan en zelf uitzoeken wat je gaat eten. Mooie vis, verse eieren, kaassoorten, ambachtelijk vlees en scharrelkip. Allemaal mooie producten om met Carlo mee te gaan koken. Onder zijn leiding de mooiste en lekkerste gerechten op tafel toveren. Wie wil dat nu niet meemaken? Kijk hier voor meer informatie voor deze bijzondere Culinaire happening!

Camping De Mars
Aan de loire ligt ook een mooie camping. Camping De Mars is met de auto 10 minuten rijden. Je kunt door ook verblijven en 's avonds aanschuiven voor onze Table d'hotes. Wij serveren iedere avond een ander menu en hier kun je dan gebruik van maken. Je kunt alleen na reservering aanschuiven.

Bezienswaardigheden
Wij geven tips en uitleg betreffende de omgeving en bezienswaardigheden.

Huisdieren / honden
Honden zijn welkom in overleg, mits sociaal en ingeënt. Wij hebben zelf een lieve huishond, Floortje een Goldenretriever teefje. Ze is heel lief voor kinderen en speelt graag met de bal.

Lunchen
Lunchen is mogelijk na reserveren.

Brocante en Antiek en Emmaus
Er zijn ook veel mogelijkheden om brocante en antiek te bekijken of te kopen. De "Vide de greniers" ofwel lege zolder verkoop zijn iedere week wel ergens te bezoeken. Ook "Emmaus" is in Mably te bezoeken iedere 1ste en 3de zaterdagochtend van de maand. Deze happening mag je niet missen als je van rommel houdt!

Workshops
Je kunt bij ons diverse workshop volgen. Zowel workshop koken als porseleinschilderen.(zie workshops)

Zwembaden in de buurt
Wij hebben zelf geen zwembad. Er zijn wel verschillende mogelijkheden om vlakbij een frisse duik te kunnen maken. In St. Jodard is er een gemeente zwembad. In Le Coteau een groot zwembad met glijbanen en volop recreatieruimte. In Villerest kun je aan een zandstrand in de Loire zwemmen en ook waterfietsen en kanoën.

Wifi
Wifi is gratis aanwezig.

Wasmachine
Je kunt gebruik maken van onze wasmachine kosten zijn op aanvraag.

Strijkplank en strijkijzer
Strijkijzer en strijkplank zijn gratis te gebruiken.

Tuin en terras
De tuin en terrassen zijn voor de gasten vrij te gebruiken.
Ligbedden en hangmat aanwezig. Tevens schaduwrijke plek onder de bomen.

Jeu de boule baan
Op ons terrein kun je gebruik maken van de speciaal aangelegde jeu de boule baan. Ballen zijn aanwezig.

Tennisbaan
Naast ons huis ligt een tennisbaan. Hier kun je gratis gebruik van maken. Rackets en ballen zijn aanwezig.

Tafeltennissen
Bij de tennisbaan kun je gebruik maken van de tafeltennistafel.

Excursies
Tips en diverse kaarten zijn bij ons volop aanwezig.

Brocante
Op verzoek nemen we je graag mee naar diverse brocante gelegenheden. Uiteraard kun je ook zelf gaan snuffelen tussen deze leuke Franse spullen.

Wandel routes met of zonder picknick
Wij hebben tal van wandelroutes voor je om er samen op uit te trekken. PIcknickmand kunnen we uiteraard voor je samenstellen en desgewenst op de plek bezorgen alwaar je de lunch wilt gebruiken.

Fiets routes
In de heuvels is het prachtig fietsen. neem je eigen fiets mee en trek er heerlijk op uit. Lunch pakket mee en er zijn voldoende mooie plekjes om dit op te peuzelen.

Le Vieux Boulanger

Deze website is een onderdeel van Carlo Straver Culinair © Copyright foto's privé collectie Carlo Straver